Skicka saker med bubbelkuvert

vadderade kuvertJa, det är sant, bubbelkuvert är ett alternativ till vadderade kuvert. Men vad är egentligen bubbelkuvert? Jo, det är helt enkelt ett stort kuvert som har bubbelplast som linning. Det vill säga att fast på insidan av kuvertet finns bubbelplast som är till för att skydda objektet du skickar i ditt bubbelkuvert. Det finns säkert saker man inte bör skicka i ett bubbelkuvert, men de sakerna är väldigt få och är oftast helt och hållet sunt förnuft. Till exempel kanske man förstår att det inte är så väldigt smart att skicka en flaska full med vätska i ingenting annat än ett vadderat kuvert? Man kan hoppas att man förstår det åtminstone. Det finns så klart de som inte förstår det alls, men å andra sidan så förstår inte vissa att man inte ska lägga handen på varma plattor heller. Så man kanske inte ska ta det allt för  mycket för givet att alla förstår det. Men de flesta får vi hoppas! Bubbelkuvert är till för att ge ett extra skydd till ditt föremål, men så klart är det du själv som står för att föremålet är skyddat ordentligt, även om det betyder att du lindar in det i flera lager till av bubbelplast.